Reviews

Toen ik de mogelijkheid kreeg om rijlessen te nemen bij Bas kreeg ik een heel ander beeld van het verkeer. Als je zoals ik ben, een man in de begin 30 en die altijd alles op de fiets deed dan heb je een heel ander idee van je plaats als weggebruiker. Makkelijk met de fiets overal tussen door. Nog door oranje rijden en dan even uitwijken voor de voetgangers die gebruikmaken van het zebrapad. Natuurlijk ben ik niet zo’n schoft, maar toen ik voor het eerst in de auto stapte bij Bas viel mijn mond open hoe mensen zich gedragen in het verkeer.

Ik was best geïntimideerd en soms voelde ik mij niet helemaal ontspannen achter het stuur. Gelukkig zat Bas naast mij. Een instructeur met veel geduld (wat hij bij mij wel nodig had) en iemand die je niet alleen leert rijden maar ook meer vertrouwen geeft als persoon.

Ik woon en werk in Groningen en doe nog steeds veel op de fiets maar sinds ik mijn rijbewijs heb kom ik gelukkig ook eens buiten de stad. Dus neem rijlessen bij Bas en ik beloof je, er gaat een wereld open voor je.

– W. Winter  op 25-11-2015

Na bijna 30 jaar moest het er weer van komen: autorijden. Omdat mijn vaardigheden erg weggezakt waren, klopte ik bij de rijschool van Bas aan voor een aantal opfrislessen.

Tijdens de rijlessen heb ik Bas leren kennen als een geduldige, zeer deskundige en ervaren rijinstructeur die met plezier zijn werk doet. Op momenten dat ik alleen het negatieve zag, zag hij het positieve. Na zes lessen vond Bas dat ik het verder op eigen kracht kon. Hij had vertrouwen in mij.

Als ik nu autorijd, hoor ik de stem van Bas af en toe nog: ‘Rijd rustig, dat geeft je tijd om de situatie te overzien en je handelingen uit te voeren’, ‘Kijk naar de borden in de zijstraten om te weten hoe hard je mag rijden’. Praktische tips die mij hielpen om controle te krijgen over het autorijden en waardoor ik het idee kon loslaten dat het meer geluk dan wijsheid was dat ik geen ongelukken veroorzaakte.

Het waren maar zes rijlessen, maar deze maakten voor mij een groot verschil.

– Cristel Kraaijeveld, december 2021 – maart 2022

Waarom Bas?

Wil jij op een vlotte, veilige en gemotiveerde manier je rijbewijs halen in de omgeving van Groningen (stad)? Dan wil Bas Scheffers je daar graag bij helpen.
Stuur een email of bel ons voor een gratis proefles!

- 1 les Gratis
- 20 lessen
- 1 praktijk examen

€ 1175,-

incl. btw

- 1 les Gratis
- 30 lessen
- 1 praktijk examen

€ 1655,-

incl. btw

- 1 les gratis + 40 lessen
- 1 praktijk examen
- Theoriepakket met online examen training

€ 2145,-

incl. btw

Autorijschool Bas Scheffers
Marijkelaan 18, 9953 SE Baflo
info@autorijschoolbasscheffers.nl
06 - 51927324

Bankrek nummer : NL44ABNA0602244153
KvK nummer : 58614680

Chat openen
Whatsapp ons via 06-51927324